top of page

Brynjulf Bjørklid: Deplive

Original og utspekulert roman fra regjerings- og departementsmiljø. Hovedpersonen, Lukas Hartvigsen, har bakgrunn fra en nordnorsk kommune og blir ansatt som politisk rådgiver for regjeringa.

 

Hele livet har Lukas vært på flukt fra skyggene under barndommens fjell. Samtidig har han lett etter det han mistet den gangen. Kan det være mulig at en politisk lynkarriere har ført ham så langt ut på livets lyse side, at han aldri mer behøver å se inn i mørket? Eller ville det være for godt til å være sant?

                                            Reality i departementet

Deplive har et interessant konsept. Boka forteller om Lukas Hartviksen, politisk rådgiver for statsråd Helga Hillesøy i Oppvekst- og matdepartementet, ADHD-diagnostisert og selvmedisinert på kokain og med huller i cv-en. En del av jobben hans er å følge opp reality-tv-opptak som viser det daglige livet i departementet. Boka framstår som samtidskommenterende, med hint til tema OL i Tromsø, fredsprisvinnere, aksjonsgrupper o.l. ...interessant er det å følge fortellinga om hovedpersonen og hans særegne måte å takle livet (og død) på!

                                                                             Nordnorsk Magasin

ISBN: 978-82-927-42-04-4

bottom of page