top of page

Forfattere

Roald Larsen

Roald Larsen er førsteamanuensis i nordisk litteratur ved Universitetet i Tromsø, Norges arktiske universitet. Han har gitt ut en rekke faglitterære og skjønnlitterære bøker.

roaldla@arktiskforlag.no

Natalia Dannikova

Natalia Drannikova er professor i folkloristikk ved Det Nordlige (arktiske) Føderale Universitet i Arkhangelsk og leder av folklorelaboratoriet i Nordvest Russland. Hun har blant annet gitt ut mange fagbøker om folklore.

Arne Bjørhei

Arne Bjørhei er førsteamanuensis i musikk ved Universitetet i Tromsø, Norges arktiske universitet. Han er utøvende musiker med trompet som hovedinstrument, men bruker ofte folkeinstrumenter i sine framføringer. Har gitt ut lærebøker i musikk i Kina og Latin-Amerika.

Ludmila Pechinkina

Ludmila Pechinkina er universitetslektor i praktisk norsk og engelsk ved Det Nordlige (arktiske) Føderale Universitet i Arkhangelsk, fakultet for fremmede språk. Studerte norsk og engelsk ved universitetet i Arkhangelsk (2001-2006) og har mastergrad i engelsk språkvitenskap fra Universitetet i Tromsø, Norges arktiske universitet (2006-2008).

Kjetil Granli

Kjetil Granli er fra Jessheim. Flere av han dikt har stått på trykk i 
ulike publikasjoner. To ganger har Diktkammeret kåret han til månedens 
poet. Han har gitt ut en diktsamling.

Hans Fuhr

Hans Fuhr er fra Luster i Sogn. I mange år har hans dikt stått på trykk i magasiner og tidsskrifter, norske som utenlandske. Han har gitt ut to diktsamlinger.

Frithjof Vang

Våren 2006 døde Frithjof Vang fra Andørja 79 år gammel. Vang var æresmedlem i Nordnorsk Forfatterlag. Festspillene i Nord-Norge 2006 hadde minnemarkering, og en egen Frithjof Vang-utstilling ble åpnet på Harstadbibliotek.

Liv Rogstad

Liv Rogstad bor på Sortland i Vesterålen, er født i Bergen og har vokst opp i tre ulike deler av Norge.Hun har utdanning i realfag og organisasjons- og ledelsesfag og er medlem av Vesterålen Litteraturlag og Nordnorsk Forfatterlag. Hun har gitt ut en diktsamling.

Please reload

Bronislaw Siemieniecki

Professor Suemieniecki er tilsatt ved pedagogisk fakultet, Nikolai Kopernikus universitet, TORUN, Polen. 

Har publisert rundt 40 bøker og 100 artikler i ulike tidsskrift.

Lev Levit

Lev er tidligere dosent ved Det Nordlige (arktiske) Føderale Universitet i Arkhangelsk, fakultet for fremmede språk, hvor han arbeidet med norsk språk, samfunnskunnskap og språkdidaktikk. Han har gitt ut flere læremiddel og antologier om folklore.

Harald Nilsen

Harald Nilsen er professor, dr. innen humaniora, anv. språkvitenskap, litteratur, pedagogikk og språkdidaktikk. Har samarbeidet med polske universiteter siden 2005.

Irina Borikova

Irina Borovikova er universitetslektor i praktisk norsk og engelsk ved Det Nordlige (arktiske) Føderale Universitet i Arkhangelsk, fakultet for fremmede språk. Studerte norsk og engelsk ved universitetet i Arkhangelsk. Har bachelorgrad i økonomi/administrasjon fra Høgskolen i Harstad.

Gro Kaasen

Gro Kaasen er fra Nordreisa. Hun er musikklærer og har skrevet for Rikskonsertene. Hun har tatt forfatterstudiet ved Universitetet i Tromsø. Hun har gitt ut en diktsamling og har hatt flere dikt på trykk i aviser og tidsskrifter.

Brynjulf Bjørklid

Brynjulf Bjørklid er tekstforfatter av rock og visetekster og som skjønnlitterær forfatter av en rekke romaner, blant annet fra barndomsbyen Tromsø. Han er utdannet cand. polit. I 1997 vant han en novellekonkurranse som ble arrangert av avisa «Nordlys».

Roger Alex Hansen

Roger Alex Hansen er født i Honningsvåg. Han er elektroingeniør . Han har vært leder i NHO-Troms og ordfører i Lyngen. Han har gitt ut en diktsamling, en sakprosabok og skrevet for magasiner og årbøker.

Please reload

bottom of page