Illustratører

Evgenij Zimirev

Evegenij Zimirev er billedkunstner fra Arkhangelsk. Har i mange år undervist på kunstskolen i Arkhangelsk. Han er en nasjonalt anerkjent kunstner og har vært representert på en rekke utstillinger over hele Europa. Har laget illustrasjoner til bøkene «Norsk folketro for russisktalende» og «Norsk folkemusikk for russisktalende».

Dmitry Novitsky

Dimitry Novitsky er billedkunstner fra Kirovsk i Murmansk fylke der han også er formann i kunstnerforbundet. Har siden 1992 hatt flere internasjonale utstillinger. Er også kjent for sine is- og sneskulpturer. Har illustrert de russiske predaniene i boka «I tsjudenes fotspor».

Please reload

Tatjana Zimireva

Tatjana Zimireva er kunstner og pedagog. Studerte på kunstskole i Jaroslavl. Deltar i forskjellige kunstneriske prosjekter både i Russland og i utlandet. Har fargelagt omslagene til bøkene «Norsk folketro for russisktalende» og «Norsk folkemusikk for russisktalende».

Håvar Spitzburger

Håvar Spitzburger er fra Tromsø og er leder for kunstnerisk design hos Arktisk Forlag. Har illustrert de 6 siste omslagene til sagnbøkene «Levende sagntradisjon fra Nord-Norge», og fagboka «Introduksjon til kognitiv pedagogikk».

Please reload

Produksjonsansvarlig

Snorre Larsen

Produksjonsansvarlig og prosjektleder

Please reload