top of page

Prosautgivelser

i underskogen

I dette grenselandet mellom draum og verkeligheit lar Frithjof Vang lesarane møte fiktive og mindre fiktive menneske si lengt etter lykke og meir til i den posthume samlinga med noveller og tekstar som har fått tittelen ”I underskogen”.Vang lar drømmane komme til lesarane på leikande lette språkføter. Her er ikkje djupsindige språkligheiter, men eit nesten nyenkelt språk. Det er dagliglivet sitt språk som spring fram her, og av og til tar Vang fram den leikande språkpenna, og lar seg freiste til å ”tulle” litt med språklige uttrykk.                                                                               Harstad Tidende

200 NOK

Puma

John Lafaro er psykolog, og voldskriminalitet har lenge vært en del av jobben hans. En dag blir ei skolejente drept av en puma. Noe slikt har ikke skjedd i staten Oregon på flere tiår, og ikke alle er sikre på at det virkelig er pumaen som er synderen.

195NOK

Deplive

Hovedpersonen, Lukas Hartvigsen, har bakgrunn fra en nordnorsk kommune og blir ansatt som politisk rådgiver for regjeringa.Hele livet har Lukas vært på flukt fra skyggene under barndommens fjell. Samtidig har han lett  etter det han mistet den gangen. Kan det være mulig at en politisk lynkarriere har ført ham så langt ut på livets lyse side, at han aldri mer behøver å se inn i mørket? Eller ville det være for godt til å være sant?

230 NOK

Please reload

bottom of page